תחליף להנקה לפג בן 11 חודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/02/2013 | 09:44 | מאת: הדר

שלום רב, בני בן 11 חודש (מתוקן 9 וחצי) אוכל מכל סוגי האוכל, במהלך היום הוא אוכל בערך כל שעתיים ויונק מידי פעם (בערך 3 פעמים ביום) לא כי הוא רעב אלא יותר בגלל שהוא התרגל או צריך את זה כהשלמה, לפני השינה הוא יונק הנקה מלאה. ניסינו כמה פעמים לתת לו תחליף חלב והוא ממש לא רוצה (עושה כאילו הוא מקיא), אני רוצה להחיל לגמול אותו בגלל שאני בתחילת הריון, איך גומלים בגיל כזה? הוא חייב תחליף חלב במקום הנקה? כמה פעמים ביום לתת לו תחליף חלב? איזה תחליף חלב בוחרים? אשמח לתשובתכם!

תתחילי בהדרגנה ,תפסיקי הנקה של אמצע היום ותני לו יוגורט ואם לא מצליח תבקשי מבעלך שהוא יתן לו את היוגורט (אצלך הוא מריח את החלב שלך ) לאחר מכן תורידי הנקה של ליילה ותני לו תמ"ל (לא משנה איזה ) עדיף שבעלך יקום בליילה על מנת לגמול אותו ולאחר שבוע תורידי הנקה של בוקר אם יהיה רעב יקח תמ"ל בבקבוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים