תינוקת לא אכלנית

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/02/2013 | 08:48 | מאת: מיטל

שלום רב בתי בת 5.5 חודשים לא אכלנית במיוחד. היא יכולה לאכול כל 4.5 שעות [בלי סימנים מוגזמים של רעב] באזור 140CC. סה"כ במהלך היום אוכלת במצטבר בלחץ 550-600CC מאחר ולא אוכל בלילה. שוקלת כעת 7 ק"ג. בתחילה העלתה קילו בחודש וכעת מעלה 400 גרם לערך כל חודש. האם מדובר בהפרעת אכילה?האם בשלבים האלו תינוקות עולים פחות במשקל מבהתחלה? תודה מראש

לא אמורה לעלות יותר ולכן לכי לרופא שיעקול לאחר משקל וגובה כל חודש ותקבעי תור לדיאטנית ילדים על מנת לראות מה קורה איתה מבחינה תזונתית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים