תינוק בן חודשיים פתאום מסרב לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/02/2013 | 17:28 | מאת: שלי

שלום רב לפני כשבוע בני בן חודשיים עשה חיסון יומיים אחרי החיסון פתאום מסרב לאכול . הוא היה אוכל כל שלוש שעות 110-120 והיה עוד בוכה פתאום הוא בקושי מסיים 80 וגם חצי מסה מוציא החוצה גם כאשר ניסית להאריך בזמן . בנוסף החלפתי פיטמה מ1 למס 2 לא עוזר .. אני יודעת מה לעשות הינו אמל הרופאה שאמרה שיש לו קצת גודש באף ולעשות מי מלח . יש לציין שהיה מנוזל לפני עם ונטולין ואינלציה ומי מלח ועדין היה אוכל 110 כל שלוש שעות . ממה נובעת התופעה אשמח לעזרה

לפעמים תינוקות לא תמיד אוכלים אותה כמות ,או שעובר עליהם משהו או שקצת חולים וכו ולכן לא צריך להיבהל אני מציעה שלא לא לדחוף את האוכל ,לעשות סדר כל 3 שעות לתת לו בקבוק כמה שיואכל יואכל וכל חודש לשקול אותו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים