איך מרגילים למים?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/02/2013 | 12:50 | מאת: הדס

הקטנה שלי בת 6 לא אוהבת לשתות מים. פעם היו לנו הרבה משקאות מוגזים אבל הוצאנו אותם מהבית והיא לא מתרגלת לשתיה של מים נקיים ותמיד מבקשת להמתיק. אני דווקא הייתי רוצה שכן תתרגל לשתיית מים נקיים, טובים אבל לא מצליחה להרגיל אותה.. איך לגשת לזה?

בגיל הזה היא מקבלת תמ"ל או חלב אם כך שיש לה נוזלים אם תהיה צמאה תשתה מים כך שאת לא צריכה לעשות כלום וכמובן שום שתייה של תה או מיץ או מים מתוקים תינוק בריא אם הוא צמא ישתה מכוון שמקבלת נוזלים דרך התמ"ל או חלב אם אין לך מה לדאוג

11/02/2013 | 12:47 | מאת: הדס

התכוונתי שהילדה בת 6 שנים ולא חודשים. חברה אמרה לי שמה שעזר לה לעודד שתית מים בבית זה מתקן מים אבל האם זה פועל אצל כולם?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים