מתן תחליף חלב לפני השינה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/01/2013 | 13:47 | מאת: ענת

שלום.בני בן שנה וחודשיים ואוכל ארוחת ערב בסביבות 18:30- (ארוחת ערב רגילה של מוצקים) ואז אני גם נותנת לו בקבוק סימילאק צמחי ( כי היה אלרגי לחלב עד גיל שנה ואסור לי עדיין לתת לו רגיל) ב7 ורבע ככה-7 וחצי ממש לפני ההשכבה לישון לילה. האם זה מיותר? במידה כן אשמח לדעת ובמידה ולא אשמח לדעת מית אפשר להפסיק לתת את הבקבוק לפני השינה ואיך גומלים בהדרגה? תודה רבה ענת

הכל תלוי : תעשי ניסיון לא לתת בקבוק בערב ואם לא קם באמצע הליילה תמשיכי לא לתת ואם כן קם את תדעי שאולי רעב ולכן תמשיכי לתת בקבוק תצ"ל בנוסף מכוון שרגיש לחלב את צריכה לתת לו לפחות 2 בקבוקים תמ"ל ביום על מנת שיקבל מספיק סידן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים