ירידה באחוזונים בת 5 חודשים.

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/01/2013 | 16:52 | מאת: ליהיא

יתי בת 5 חודשים. נולדה במשקל 3625 אחוזון 75. עד גיל 3 חודשים הנקה מלאה ,בעקבות אי עליה במשקל עברתי לתמ"ל אולם ,גם ככה אינה עולה וירדה כבר לאחוזון 25 . בשקילה היום שוקלת 6325. בחודשים האחרונים משתעלת ומצוננת נראה כי זה מקשה עליה לאכול. וכעת היא אוכלת לעיתים כל ארוחה כ-90 CC מה ניתן לעשות? לרוב היא אינה רגועה במהלך היום. בתודה מראש,

פני לרופא ילדים שלך ותבקשי שיפנה אותך לדיאטנית ילדים ,את צריכה יעוץ ובנוסף צריך יותר פרטים ולראות את העקומה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים