תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/01/2013 | 11:20 | מאת: לירון

בתי בת חצי שנה במשקל: 8.700 והתפריט היומי שלה כך: 9.00: תמ"ל 12.00: פירות: אבוקדו+תפוח+אגס+תמר לח+תותים+דייסת שיבולת שועל+קלמנטינה+כפית טחינה וכפית שמן זית 15.00: תמ"ל 18.00: אורחה ירקות: דלעת +קישוא+גזר+בטטה+תפוח אדמה או עוף או הודו עם פסטה לתינוקות ושמן זית 22.00: תמ"ל בין לבין אוכלת 2 עגבניות ביום עם שמן זית (יש לה המון עצירויות) האם זה בסדר , נציין שהיא גבוהה מאוד 70 ס"מ? הברזל אני מוסיפה לפירות האם זה בסדר? יש צורך בעוד ארוחת מוצקים ?

את לא צריכה לתת עוד ארוחה מוצקה בקשר לברזל בסדר גמור עם הפירות תני עגבניה 1 (זה הרבה 2 עגבניות לתינוקת בת חצי שנה )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים