להעיר כדי לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/01/2013 | 11:40 | מאת: אנונימית

נועה שלי בת חודשיים כרונולוגי ושבועיים מתוקן, עד לפני שבוע שקלה 4200. ביום אני מאכילה אותה כל 3 שעות. כמו כן, ביום רוב הזמן היא ישנה בין האכלה להאכלה ובלילה ישנה בערך 6 שעות (וגם אם הייתי יכולה למשוך אותה עוד היא הייתה ישנה יותר, אני פשוט כל הזמן פוחדת שהיא רעבה ומרגישה רגשות אשם על כך ומביאה לה לאכול) 1. האם כדאי לההעיר אותה ביום כל 3 שעות על מנת לאכול? גם כדי ליצור איזשהו סדר יום קבוע. 2. הבעיה השנייה שלי היא, שאם אני לא מחזיקה אותה אחרי האוכל על הידיים לפחות 20 דקות (גם בלילה) ומניחה אותה ישר למיטה היא פולטת. הבעיה בכך היא שהיא מתרגלת להרדם אצלי על היידים ואיני יודעת כיצד לנהוג אחרת על מנת שלא תפלוט?

אם פולטת רק בליילה יתכן שאת מגזימה עם ההאכלה אם עולה יפה במשקל תני לה לישון 6 שעות בליילה ויתכן שתוכל ביום יותר אבל יש תינוקות שזקוקים לאכילה כל 3 שעות ולכן תבדקי בקשר לפליטות תנסי לתת לה פחות בליילה ואם זה ממשיך את צריכה ללכת לרופא ילדים

04/01/2013 | 13:44 | מאת: להעיר כדי לאכול

היא פולטת לא רק בלילה גם ביום. היא ישנה 6 שעות בלילה ומתעוררת וישר אני מביאה לה לאכול. תודה!

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים