עלה המון במשקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/01/2013 | 02:05 | מאת: איתי

שלום- בן שנה ו 10 עלה המון במשקל בחודשיים האחרונים.כמעט מאז לידתו כבד משקל . כרגע שוקל 14 קג. לא אוכל הרבה מדי, בריא ותקין מבחינת בדיקות. האם יש דרך להגביר את חילוף החומרים כלומר שריפת הקלוריות ע"י תוסף כלשהו?

מה זה לעלות הרבה במשקל ? כל תינוק הולך לפי עקומות גדילה משלו ויתכן שבבסיס הוא גדול ולא תוכלו לשנות את זה לעומת זאת אפשר כבר בגיל הזה להקנות הרגלי אכילה : ארוחות משפחיתיות אכילת פירות וירקות שתיית מים בלבד ולא מיצים לא להאכיל אותו מול משחקים או טלויזיה אכילה בריאה גן שעשועים אני מציעה שתלכו לקבל הדרכת הורים אצל דיאטנית ילדים בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים