תזונת בני בן 8

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/12/2012 | 09:13 | מאת: סימונה מאיר

שלום, בני בן ה-8 בעייתי מאוד באוכל.הוא אוכל רק שניצל וצ'יפס בעיקר. עד גיל 2.5-3 שנים הוא אכל טוב כולל קטניות בשר קציצות מעדני חלב ירקות ועוד, כיום הוא אינו אוכל פרות וירקות, לא מוצרי חלב למעט קורנפלקס עם חלב מסוג אחד (קוקומן עיגולים)לא אוכל קציצות לא בצקים (בורקס,פיצה וכו)לא כריכים לבית הספר, אני שולחת לו אצבעות עוף או לחמניה ריקה, אני נותנת לו פדיאשור בכדי לנסות להשלים לו ויטמינים שחסרים לו, אך הוא ממש ממש מכור לשניצל, כך שאין לי ברירה כדי שהילד יאכל אני צריכה להכין כל יום שניצל, הוא מאוד אוהד סטייקים על האש, אבל זהו מעבר לכך. מה עושים ולמי פונים? תודה

את צריכה לפנות קודם כל לדיאטנית ילדים בק"ח על מנת שתלמד אותך להרכיב תפריט עם מזונות איכותיים (מה רע בשניצל לפחות זה בשר ) בנוסף את צריכה הדרכה (לפעמים לא קורה כלום אם תיתני לו כריך לבית ספר וגם אם לא אוכל כמה פעמים ,המטרה היא לעביר מסר ויתכן שבסוף יהיה רעב ויתחיל לאכול קצת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים