תזונת תינוק בחו"ל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/12/2012 | 05:02 | מאת: מעיין

שלום, בני בן שמונה חודשים וחצי ועוד שבועיים אנחנו מתכננים לטוס לחו"ל. כרגע הוא אוכל קצת פירות בבוקר ומרק עוף בייתי טחון בצהרים (התחלנו לפני כחודש טעימות). האם בזמן הטיול אפשר לדלג על המרק ולהסתפק רק בהנקה או שהוא יהיה רעב מהנקה בלבד? תודה מראש על תשובתכם.

אם זה לכמה ימים תצטרכי להניק אותו לעיתים קרובות ואם זה לפרק זמן רוך יש אפשרות לתת גרבר פירות וגם מרק בחו"ל וארין לך מה לדאוג הם ללא חומרים משמשרים

10/12/2012 | 09:47 | מאת: מור

גם אנחנו נסענו עם צוציק בגיל הזה ולקחתי איתי מלאן מחיות מטרנה (למרות שניתן לקנות גם שם), הנקתי לפי דרישה והיה מויייי כיף! סעו ותהנו.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים