עדיין בקבוק בלילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/11/2012 | 13:36 | מאת: קרן

שלום רב, בתי בת שנה ו-10 חו'. עדיין קמה בלילה (בשעות שונות) לבקבוק סימילק. אוכלת בבוקר כשקמה 180CC סימילק (ללא דייסה), בגן אח"כ כריך וארוחת צהריים. כשחוזרת מהגן (בשעה 16) שותה שוב בקבוק סימילק 180 CC, ארוחת ערב בשעה 18:30 בדר"כ כחצי אבוקדו, ביצה קשה (חצי), עגבניה, לפעמים אפונה וגזר, לפעמים קצת קורנפלקס עם חלב או פסטה ולפני השינה שוב בקבוק סימילק 180. יש לי תחושה שהיא לא אוכלת מספיק. אציין כי בסופ"ש אוכלת יפה צהריים (מנת בשר- שוק עוף/ 3-4 קציצות בשר ותוספת פתיתים/ קוסקוס/ קינואה). שותה מים לאורך היום (כחצי ליטר).מה עליי לעשות? תודה מראש...

בליילה את יכולה לתת מים כשי מתעוררת ולא בקבוק בבוקר בקבוק תמ"ל 10 בגן כריך עם פרי צוהריים ארוחה בשרית ארוחת ביניים יוגורט ולא בקבוק תמ"ל ארוחת ערב : ביצה עם גבינה ואבוקדו ופנים של לחם בערב בקבוק תמ"ל (אפשר לנסות מטרנה ליילה טוב )על מנת שלא תתעורר ואם מתעוררת לתת רק מים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים