הוספת קורנפלור לתנוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/10/2012 | 09:49 | מאת: רונית

שלום התנוק שלי בן חודשיים אני נותנת לו 120 מל בערך כל שעתיים והוא נשאר רעב הוא בוכה ולא רגוע הוא פולט המון ולעיתים מקיא ניסנו לתת לו 150 אבל ההקאות גברו האם ניתן להוסיך קורנפלור או לפחות לפני השינה קורנפלור?כדי שישן טוב יותר? תודה

קורנפלור בגיל הזה נותנים רק אם יש סיבה רפואית מכוון שפולט ומקיא 2 אפשרויות או שאת נותנת יותר מידיי "תנסי 90 סמ"ק כל ארוחה כל 3 שעות או שאם את לא מסתדרת לכי לרופא יתכן שיש בעייה וצריך להחליף את הפורמולה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים