תזונה לילדה בת שנה ו4 בלי סדר יום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/10/2012 | 02:53 | מאת: שירה

אני לא עובדת וכרגע הילדה איתי בבית (בכורה) היא קמה בסביבות 10-11 והולכת לישון גם ב10-11. מה היא צריכה לאכול? וכמה? בבוקר(שלנו(-;)היא אוכלת ביצה קשה/חביתה עגבניה וגבינה ובקבוק מטרנה. היא לא אוהבת לחם בכלל.. בסביבות שלוש היא אוכלת בקושי קציצה או חתיכה קטנה של אוף עם טיפה אורז או תפו"א. בערב היא אוכלת בעיקר בקבוק. היא נראת גבוהה וגדולה מתפתחת יפה מאד. למה היא לא מוכנה לאכול? היא משחקת עם האוכל. עד לפני כחודש היא הייתה אוכלת יותר מנשנשת בסקוויטים במבה ואוכלת עם כל מי שאוכל.. מה קרה? זה נורמלי? מודאגת!

18/10/2012 | 02:55 | מאת: שירה

יתכן שזו בעייה התנהגותית השאלה מה קורה לאחר א צוהריים עד הערב יתכן שאוכלת שטויות ,נסי לת לה פרי בין הארוחות ותהיה יותר רעבה על מנת לאכול א ערב ועל תיתני בקבוק יותר תני במקום כוס חלב כלומר א ערב יראה כמו לחם עם גבינה וביצה וירק וכוס חלב [ את לא צריכה לפחד דבר נוסף ארוחת ערב היא משפחתית כך שגם את האימא צריכה לשבת איתה ולאכול

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים