תפריט- 11 חודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/10/2012 | 22:56 | מאת: גילי

שלום, אני שבה להתייעץ בשמחה :) בני בן 11 חודשים, הייתי רוצה לדעת האם אוכל נכון ומה עוד ניתן לשלב: 6 בבוקר: 180-210 מטרנה לאחר 3 שעות- גרבר או פירות עם שקדיה/ ממרח תמרים או 2 כפות דייסה לאחר 3-4 שעות ארוחת צהריים מלאה, ירקות מבושלים ובשר או שוק שלם, הירקות לפעמים כוללים מרק של שום ובצל ופטרוזיליה. לאחר 4 שעות - יוגורט עם פרי או עם דייסה, או עם ממרח שקדים ותמרים. לאחר שעה שותה מטרנה 100-180 סיסי וישן עד הבוקר. בשלבים הבאים אני רוצה לשלב לו ביצה (חלבון? חלמון? איך?) ולדעת מה עוד ניתן לתת לו (פרט למוצרי חלב כמובן). אציין כי אינו לוקח לבד ביד ומכניס לפה (רק צעצועים..), למרות שאני שמה מולו, הוא בעיקר משחק עם זה. שוקל כיום כ-9 ק"ג.

התפריט מצויין בערב את יכולה לתת ביצה מהוכה עם אבוקדו/גבינה או יוגורט וירק או טחינה או חביתה מקושקשת עם גבינה עם ירק בקבוק תמ"ל

20/10/2012 | 21:27 | מאת: גילי

כרגיל את עונה מכל הלב ועם המון סבלנות.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים