הצילו!הילד מסרב לאכול!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/09/2012 | 22:36 | מאת: רותם

בני בן כמעט ארבע, פעם הוא היה אוכל את סוגי המאכלים (חוץ מדגים). לפני חצי שנה בערך הוא הושפע מילד בגן שלא אוהב בצל ומאז הוא כל הזמן "מחרים" מאכל אחר והיום הגיע מצב שהוא אוכל רק שניצל, אורז,ציפס, כריך עם דבש או לחם בלי כלום...אנחנו לא משפחה שמרעיפה ממתקים כך שאין לו מקורות שובע אחרים.. השאלה האם להציק לו עם האוכל? האם לדרבן לאכול? ומה עושים אם הוא לא אוכל ארוחת ערב? להרים לו את האוכל ושיישן רעב? שכחתי לציין שהוא מוכן ומזומן לאכול ירקות ופירות, האם להסתמך עליהם כתזונה כמעט בלעדית?

הילד שלך בררן ואני מציעה לך לפנות לדיאטנית ילדים בק"ח על מנת שתאזן את התפריט ושתראה שהילד מקבל את כל האבות המזון ובנוסף לבדוק אפשרות לעשות ארוחת ערב (כמובן כארוחה משפחתית איתכם )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים