תינוקת בת 10 חודשים שיורדת באחוזונים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/09/2012 | 11:32 | מאת: טלי

שלום, הבת שלי בת 10 חודשים, מעולם לא היתה אכלנית אך בחודשיים האחרונים ירדה מאחוזון 28 לאחוזון 5. בבדיקות הדם שלה מופיעים שני ערכים חריגים: urea 31 ALKP-Alkaline Phosphatase 108 היא בקושי אוכלת אוכל מוצק ומתבססת בעיקר על בקבוקים. יש לציין שיש לה גם קצת איחור התפתחותי - לא יושבת ולא זוחלת על שש. נמצאת בטיפול פיזיותרפי. אני ממש מודאגת, לא יודעת למה היא לא רוצה לאכול, ניסינו כבר הכל... האם תוכלו להמליץ לי על בדיקות נוספות שצריך לערוך? ממה זה יכול להגרם? הרופא סבור שזה "יסתדר מעצמו" אבל בינתיים המצב רק מחמיר. טלי

צריך לעשות סדר עם הבקבוקים ולעשות מעקב מסודר, לכי לדיאטנית ילדים בק"ח שתתעזור לך להוריד בקבוקים ולהתחיל עם ארוחות בקשר לבדיקות דם תבקשי מהרופא שיבדוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים