בן 4.8

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/09/2012 | 22:25 | מאת: שירה

שלום רב בני בן 4.8 אינו אוכל מגוון רחב של מוצרים בזמן האחרון חלה ירידה חדה בכמות ובמגוון שאכל עד כה הוא אורל מעט מאוד קורפלקס נקי בבוקר או לחלופין ציריוס ( ללא חלב). בארוחת הבוקר כריך קטן. שחוזר מהגן בשעה 14:00 טוען שאינו רעב למרות שקיים אוכל מגוון בכל יום. אורז,פסטה,פתיתים,קוסקוס, שניצלים, קציצות עוף וכו... לאחר זמן מה מבקש אוכל וזה רק או קוסקוס יבש או שניצל מוכן או פרגית. לעיתים אוכל כמה ביסים ולעיתים מסיים. לציין שאינו אוכל ירקות בכלל ולגבי פירות בד"כ תפוח אחד ביום ולפעמים בננה, ענבים, מלון ( אבל ממש ממש מעט). שותה הרבה מים, אינו שותה שתיה ממותקת למעט פעם בשבוע כוס מיץ תפוזים או ענבים. בערב אוכל ביצה קשה,חביתה, קוטג, גבינה צהובה, טונה , לחם או לחמניה או פיתה, פריכית אורז. את ארוחת הערב אוכל יפה. בין הארוחות אוכל ארטיק אחד ביום, אצבע קינדר - אנו מקפידים על ממתק אחד ביום. משקל הילד 15.5 ק"ג מכיוון שהאכילה אינה מגוונת ודלה הייתי שמחה לדעת אם יש מקום להכוונה של תזונאית לילדים. תודה מראש ושנה טובה ובריאה

את כותבת על ילד כנראה בררן באוכל.מה שצריך לעשות לאזן אותו מבחינה תזונתית עם הסוג המזונות שאוכל ויתכן שצריך גם ויטמינים ולכן תיקבעי תור לדיאטנית ילדים בק"ח בקשר למשקל תמיד צריך להסתכל יחסית לגובה שלו ולכן הדיאטנית תבדוק עם שובר עקומות גדילה כלפי מעטה או שהכל בסדר שנה טובה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים