להוריד תמ"ל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/09/2012 | 08:31 | מאת: s

תגובה לתשובתך מה-12.9 את רשמת לי למה להוריד תמ"ל? כי לא הגיע הזמן להוריד אם אוכל בריא ותקין? עדיף להמשיך? ועד מתי? דבר נוסף בין אמרת לא להוסיף כלום בין הארוחות אך להשאחר את ארוחת הערב ב-18:00? כי לאחר אותה הוא יהיה מאוד רעב ומצד שני הוא אוכל את הארוחה האחרונה כמעט שעתיים לפני שהולך לישון... זה בסדר?

בסדר גמור שאוכל שעתיים לפני שהולך לישון בקשר לתמ"ל זה גם אוכל בריא וגם ת יכולה לתת כוס חלב בבוקר השאלה הם יקח ,בכל אופן את יכולה להמשיך עם תמ"ל עד גיל 3

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים