כיצד לחשב כמות יומית של תמ"ל לתינוק ?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/09/2012 | 14:27 | מאת: כפיר

שלום כיצד לחשב כמות יומית של תמ"ל לתינוק ? האם יש נוסחה לחישוב לפי משקל כך שתתאים לחודשיום הבאים? התינוק שוקל 6ק"ג ואוכל ביום כ 500מ"ל סימילאק אדוונס פלוס האם יש נוסחאות הלוקחות בחשבון גם את גיל התינוקת גיל מתואם ? אציין כי אחיו התאום אוכל בארוחה אחת כמות גדולה יותר אך מספר ארוחות קטן יותר ביממה תודה

כל עוד שהילד שלך בריא ומתפתח יפה אתה לא צריך לחשב כמות תמ"ל ,תן לו בהתאם לצורך הטבעי שלו ,כלומר כמה שאוכל יואכל וגם אתה לא צריך להשוות אותו לאחיו מבחינת נפחים של תמ"ל

05/09/2012 | 13:46 | מאת: כפיר

הילד לא בריא והדבר מתבטא בכמות האוכל היומית בבית החולים במהלך האשפוז והטיפול נאמר לנו כי הכמות היומית היא 6*100=600 ו 6ק"ג הוא משקל הילד האם להמשיך בנוסחה גם למשקל הגבוהים יותר ? אני מעוניין לגלות את הבעיות בבריאות לפני שהתינוק יורד במשקל בזמן שהוא אוכל לא לפי כמויות רצויות תודה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים