תינוק בן 4.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/08/2012 | 14:47 | מאת: אנה

שלום רב, יש לי תינוק בן 4.5 חודשים, שוקל 8200 ק"ג, ניזון מבקבוק (חלב אם שאוב), עד לפני כשבועיים היה אוכל 5 ארוחות ביום כ-200CC ועוד ארוחה קטנה לפני השינה כ-100CC והולך לישון לילה שלם. מלפני שבועיים הוא הוריד משמעותית את כמות האוכל ביום, בקושי רב אני מצליחה לתת לו 4 ארוחות של 150CC והתחיל להתעורר בלילה לאוכל. מה זה יכול להיות? ניסיתי לתת לו בלילה מוצץ, קצת מים אך הוא מסרב ודורש אוכל. אודה לתשובתך.

תינוקות לא תמיד אולכים אותו דבר כל יום מבחינת כמויות ולכן הייתי מציעה להאכיל אותו כרגיל בלי לחץ ובלי לתת אוכל בכוח ,יתכן שזה זמני ויעבור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים