האם מספיק מגוון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/08/2012 | 17:41 | מאת: ליאור

בני בן שנתיים וחודשיים ואני לא בטוחה אם התפריט שלו ממלא את צרכיו היות ולא אוכל מטרנה/תחליפי חלב מגיל שנה בבוקר כשקם: יוגורט ביו+2 כפות קווקר(לא מבושל) 11:00- אוכל ביצה/חביתה+ 2 כפות גבינה+לחם+ חצי עגבניה וחצי מלפפון 15:00- 2 קציצות עם פתיתים או אורז(לא מוכן תוספת אחרת) 17:30- שייק פירות(מלון+תפוח) או בננה 19:30- אבוקדו+חצי עגבניה+לחם+ יוגורט או פרוסה עם גבינה(תלוי אם רעב) האםאוכל מספיק ירקות?? האם התפריט מאוזן. (אציין שבסוף שבוע משתדלת לתת מרק ירקות היות ובמהלך השבוע לא אוכל ירקות מבושלים) תודה רבה,ליאור

בערב אפשר להוסיף טונה /חומוס /טחינה וירקיות ופירות מקבל מספיק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים