סרבנית לבקבוק עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/07/2012 | 09:06 | מאת: הילה

בתי בת 3.5 חודשים סרבנית מאד קשה לבקבוק. הפתרון היחיד היא האכלתה כשהיא ישנה. כמעט את כל האוכל שלה היא מקבלת מתוך שינה. אני מרגישה שזאת התעללות בה אבל אין לי ברירה אחרת היא לא רוצה לאכול. ואם היא ערה ורוצה לאכול (נדיר) אז היא אוכלת כ 60 -70 ומפסיקה ואז אני ממשיכה לה את כל הכמות כשהיא נרדמת. מה לעשות אני מיואשת מאד. האם ייתכן שתינוק לא רעב גם אחרי 4, 5 שעות? משקלה כעת הוא 5.550 וגובהה 60 ס"מ. היקף ראשה 39 ס"מ שגם מזה אני מאד מודאגת זה קטן לא?! בבקשה עזרה דחופה. אני לא יודעת אם אני צריכה לחכות באמת עד שתהיה רעבה ואז לתת לה לאכול. לא ציינתי שאני לא מחכה אלא מנסה לתת לה כל 3 שעות לאכול. בבקשה עזרה.  אני מפחדת שאני תחת אצלה הפרעת אכילה אם כבר התפתחה. בבקשה עזרה דחופה.

קודם כל תאכילי אותה רק כאשר היא ערה כל 3-4 שעות ,אם ישנה על תאכילי אותה תנסי לא להיכנס ללחץ אם ילדה בריאה הסדר יגרום לה לאכול בצורה מאורגנת בתנאי שאת לא מאכילה מתוך שינה ולא "דוחפת לה כל הזמן אוכל " אם את לא מסתדרת תפני למרפאה להפרעות אכילה לגיל הרך (יש לך מרפאות כאלה במרכז הארץ וגם בצפון ובדרום (בבית חולים )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים