לא אוכל מטרנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/07/2012 | 10:38 | מאת: מורן

שלום, בני בן 10 חודשים, לא מוכן לאכול מטרנה/דייסות בשום טעם או צורה. רק אוכל רגיל. לציין כי אוכל יפה מאוד ירקות מכל הסוגים ופירות, יוגורט, ביצה, גבינות אך מה אפשר עוד לת? במיוחד בבוקר או לפני השינה... לציין כי הוציא רק 4 שיניים עד כה ועדיין אוכל אוכל שהוא יחסית מרוסק...

תנסי לתת מטרנה עם בננה(בכל זאת במטרנה יש לך ויטמינים ומינרלים שאין לך ביוגורט ) עם קצת דייסה ואם לא הולך בכלל תני גם יוגורט או משקה בוקר בבוקר

22/07/2012 | 13:36 | מאת: אמא

אמנם רצוי שישתה מטרנה (תמ"ל) עד גיל שנה לפחות, אבל אם ממש לא מוכן, נסי לתת "שוקו ביג" שמכיל ויטמינים וברזל. או שתנסי להכין דייסת מטרנה סמיכה עם מחית פרי, קינמון, שקדיה, סילאן- משהו שכן יהיה לו טעים.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים