בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/07/2012 | 11:18 | מאת: אמא לבן חצי שנה

שלום רב, הבן שלי בן חצי שנה. כרגע, הוא ניזון מתמ"ל, ירקות ופירות. כרגע עדיין לא משלבת בשר. היום גם התחלתי לתת לו דייסת שיבולת שועל. אני מאוד מבולבלת מכל עניין התזונה...אינני יודעת האם מחית הירקות שהוא אוכל משביעה אותו או לא וכמו כן לגבי הדייסה. לכן, זמן דיי קצר אחרי אני גם מציעה תמ"ל. ברצוני לציין גם שהוא אוכל כמות יחסית קטנה של חלב, לרוב מסיים 150 מ"ל אך גם זה לא תמיד...האם תוכלי לייעץ לי מה עליי לתת לאכול, האם כבר להוסיף בשר? אם כן, איזה? איך הארוחות אמורות להיות פרוסות במשך היום? תודה רבה.

בבוקר אם אוכל תמ"ל כמה שאוכל אם הוא שבע לאחר 150 סמ"ק בסדר לאחר 4 שעות פירות טחונים 1-2 פירות לאחר 3 שעות מרק טחון אשר כולל מנת עוף הכמות כמו רגל של עוף ) לאחר 4 שעות בקבוק תמ"ל בערב בקבוק תמ"ל אם מתעורר בליילה לתת עוד בקבוק אם רוצה כמובן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים