תינוק שאוכל יותר מידי??!! האומנם

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/07/2012 | 00:50 | מאת: לירון

שלום רב, בני בגיל חצי שנה, עברנו את שלב הטעימות במהירות רבה ובשיתוף פעולה ומהר מאוד התקדמנו למספר כפיות רב, כרגע מקבל 2 ארוחות ביום (מנת פירות/ירקות ודייסה אורז/דגנים) ממשיך לינוק כשלוש ביום ובערב פעמיים תמ"ל. מסביבי נשמעים קולות רמים וצורמים של הערות שהתינוק אוכל יותר מידי (איננו שמן) התינוק חיוני, איננו פולט, ישן טוב ונמרץ בעת משחקיו. א.האם יש דבר כזה אוכל יותר מידי? ב. הייתי מצפה שיוותר על לפחות אחת מן הארוחות הנוזליות (הנקה/תמ"ל). האם זה מרמז שהארוחות אינן מספיקות לו? ג. מהו תפריט ממוצע לתינוק בגיל חצי שנה כמה הנקות/תמ"ל וכמה מוצקים בתודה מראש

מה זה לאכול יותר מידיי ? תינוק מתקדם לאורך עקומות שלו בגובה ומשקל סביר להניח ,הוא צריך לאכול לפי רעב שלו וכשי שבע מפסיק לאכול אני מציעה שתומרי לכולם לעזוב אותו ולא להתעסק איתו מידיי את לא צריכה לדעת איזה כמויות בדיוק הוא צריך כי לכל אחד זה שונה ולכן תמשיכי כרגיל וזה בסדר גמור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים