אשמח לעזרה -ששה חודשים וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/06/2012 | 19:47 | מאת: דידי

שלום, יש לי ילד בן ששה חודשים וחצי. כיום אני משלבת לו שתי ארוחות מוצקים ביום- ירקות ופירות. בקרוב אצרף עוף טחון לירקות. יש לי בעיה- נראה לי שאין סדר בארוחות והילד כל הזמן דורש להשלים מנות קטנות, למשל 40-50 סיסי מטרנה, או 100 סיסי, וזה לא צמוד לארוחות המוצקים- ממש אין סדר. כך יוצא שאין לי סדר עבורו, וההרגשה היא שאני כל הזמן סביב הבקבוק- כי אני לא יודעת אם הוא שבע. יש לך רעיון מה לעשות? שאלה נוספת- במקום מטרנה בערב אני רוצה לתת לו דייסה בבקבוק- לא כדי שישן בלילה (הוא ישן לילה שלם - 8 שעות בערך), אלא כדי להוסיף לו ויטמינים. על איזה דייסה את ממליצה? (לא קרונפלור או אורז, רצוי משהו שגם מעודד עיכול). האם ניתן להוסיף כפית שקדיה למוצקים? תודה רבה!!!

תעשי סדר לדוגמא תגבילי ארוחות בזמן : ארוחה לא יותר מ10 דקות כמה שאוגכל ב10 דקות אוכל ולחכות 4 שעות בקשר למרק את צריכה להוסיף עוף או הודו הוא כבר בן 6.5 חודשים והוא יהיה יותר שבע ולא צריך בקבוק בקשר לערב תני לו בקבוק עם דייסה : תבדקי אפשר שיבולת שועל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים