להפסיק מטרנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/06/2012 | 09:19 | מאת: שואלת

הבת שלי כבר בת שנתיים וחצי ועדיין לוקחת מטרנה בבוקר (180 מים + 3 כפיות מטרנה) ומטרנה בערב (180 מים+3 כפיות מטרנה+ דיסת שיבולת שועל). היא לא אוהבת חלב או שוקו או גבינות. מה אפשר לתת לה לשתות במקום, ו/או מה לעשות כדי לשכנע אותה להפסיק לצרוך מטרנה. אציין, שבערב היא לא כ"כ אוהבת לאכול ארוחת ערב, והמטרנה עם השיבולת שועל מספק לה איזה שהיא תזונה בטוחה מבחינתי.

בעיקרון עד גיל 3 בסדר שממשיכה לאכול מטרנה ואם את רוצה באמת שתפסיק על תיתני לה בערב ,ותאוכל יותר טוב ארוחת ערב . לאחר מכן תפסיקי בבוקר ותני במקום לחם עם גבינה או יוגורט או כוס חלב

11/06/2012 | 09:20 | מאת: שואלת

הצעת לי לתת לילדה יוגורט/חלב/ גבינה במקום מטרנה. הילדה לא אוכלת מוצרי חלב (היא לא אלרגית, פשוט לא אוהבת בכלל). אז מה אפשר במקום?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים