פער בין הארוחות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/05/2012 | 10:52 | מאת: שירי

שלום לך, בני בן 5 וחצי חודשים. אוכל בד"כ 180 מ"ל , כ-4 ארוחות ביום. ישן לילה שלם, בד"כ פער בים הארוחות עומד על 4 שעות. לאחרונה, נוצא מצב שבו הוא מקבל 180 בבוקר כרגיל, אח"כ אוכל רק 70-80, ומאז פותח פער עד 7 בערב. מ-7 מתחיל התקף בכי של רעב, ואוכל 2 ארוחות רצופות (אולי במרווח של חצי שעה), ז"א, עוד 300 מ"ל בערך. אני לא מודאגת מהכמויות, כי עולה במשקל, אלא מחוסר הסדר שנוצר. את חושבת שאפשר לתקן את זה? אם כן, איך? המון תודה לך!

כעת לא הייתי משנה את זה מכוון שעוד שבועיים תתחילי עם ארוחת פירות ומרק ויתכן שיחזור לאכול כל 4 שעות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים