בעיות אכילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/05/2012 | 12:06 | מאת: סביון

בתי בת השנתיים כמעט ואינה אוכלת. בבקר ובערב היא בעיקר שותה בקבוק מטרנה. משקלה וגובהה באחוזון 3. אנחנו אובדי עצות כיצד לגרום לה לאכול בערב ואחכ לשלב בקבוק או לוותר על הבקבוק. אשמח לטיפיפ

תבדקי קודם לפני בעיות אכילה שאין לה שום בעייה רפואית כלומר יתכן שאת צריכה לעשות בדיקות דם אם הילדה מתקדמת לאורך %3 במשקל וגובה לא בטוח שכרגע את יכולה לעשות משהו ,ההפך אם תלחצי עליה תגרמי את ההפך ותפתח הפרעת אכילה תבדקי אם יש סדר : בבוקר בקבוק מטרנה לאחר 4 שעות ארוחה כמו מעדן או יוגורטולאחר 4 שעות בשר עם תוספת ולאחר 4 שעות גלידה או מעדן או יוגורט (יתכן שכאן צריך ארוחה כגון ביצה עם גבינה ולחם וירק ) ובסוף בקבוק תמ"ל אם רוצה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים