תינוק שאוכל כל הלילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/05/2012 | 08:13 | מאת: אפרת

שלום, בני בן 3.5 חודשים. יונק באופן מלא.כל 3-4 שעות בערך ארוחה. עד לאחרונה התעורר פעם בלילה לאכול (בסביבות 3 אחרי הארוחה של חצות). בשבועיים האחרונים, בעקבות חזרתי לעבודה (3 ימים בשבוע)נמצא במשפחתון ואצל הסבתות. נראה שפצח במעין "שביתת רעב" בקושי אוכל ביום את החלב שנשאב בעמל רב, מחכה שאחזור ומשלים את הארוחות במשך כל הלילה (פשוט יונק כל שעה בערך בלילה. אני מאוד מתוסכל מהעניין ומפחדת שהשתרש כדפוס כי גם בימים שאני איתו כבר מסרב לאכול ביום. אשמח לשמוע רעיונות כיצד לשפר את המצב. תודה מראש. אפרת

על תבלבלי אותו בימים שהוא לא במשפחתון הוא חייב לאכול מבקבוק כי את עושה את זה כשי את עובדת תעשי סדר בליילה תני לו לאכול כל 3 שעות ,בקשר ליום את צריכה לראות מהקורה במשפחתון תבדקי שהוא אוכל ,זה אמור להסתדר רק תעשי סדר ,ותחליטי מה את עושה גם כשי את לא עובדת ביום הוא אמור לקבל בקבוק חלב שאוב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים