תזונת תינוק בן 5 חודשים אוטוטו

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/04/2012 | 19:49 | מאת: טל

הי, הבן שלי, עוד מספר ימים בע"ה בן 5 חודשים. התחיל לפני כ- 3 שבועות טעימות שטפו טפו הולכות בסדר.. הבעיה העיקרית היא שבימים האחרונים התחיל לירוק את החלב מהבקבוק.. היה רגיל לשתות בין 120-180 מ"ל חלב לארוחה, 5 ארוחות ביום ועד 6 כפיות טעימות ביום, אך גם כאשר איני נותנת טעימות ועוברות 3.5 שעות, אוכל 60 מ"ל חלב ולאחר מכן זה ממש הופך למאבק עם הבקבוק. ממש יורק את החלב (לא בוכה, רק יורק ומחייך).. מה לעשות? אני ממש לא רוצה לחזור להאכלת לילה, אך אם ימשיך לאכול כמויות כאלו קטנוטת בוודאי יחוש רעב בלילה.. איך להתמודד עם העניין? ניסיתי להוסיף קורנפלור, לחמם מעט את החלב אך כלום לא עוזר (שותה סימילאק בלבד כרגע). תודה!!

מה שקורה זה זמני ולכן לא להפוך את האכילה שלו לחוויה קשה אם למשל אוכל רק 60 סמ"ק לחכות כאילו אכל ארוחה שלמה ולחאר 4 שעות שוב לתת ארוחה לא להכיח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים