בהמשך לשאלתי- תינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/04/2012 | 08:50 | מאת: גילי

שלום, תודה רבה על תשובותייך. מאוד מאוד עוזר. כאמור יש לי תינוק בן 4.5 חודשים (שאלתי לגבי הסמכה עם קורנפלור וכמויות). לאחרונה (שבוע) אוכל ארוחה אחרונה ב-6 וחצי בערב (נגיד 100-130) ומאז אינו רעב בכלל, גם אם ער, בד"כ עייף מאוד . מצליח להירדם בסביבות 21:00-22:00 סופית וישן עד 08:00 בבוקר וגם זה לפעמים רק כשאני מעירה אותו לארוחה כי אני מודאגת ש12 שעות ויותר לא אוכל. אציין שאינו מיובש. במהלך היום שומר על מרווח קבוע של 3.5-4 שעות בין כל ארוחה, והכמות משתנה בין 100 ל-150 cc למנה כולל הקורנפלור. היה אצל הרופאה השבוע לגבי משהו אחר ואינה דואגת מהכמויות אך לא שאלתי אותה לגבי הפער הענק הזה בין 6 וחצי בערב לבוקר. האם עליי לדאוג מפתיחת הפער הזה? אם כי 2 שעות שינה בגילו זה מצוין.... ובכל זאת? חג משח ותודה רבה רבה

12/04/2012 | 08:51 | מאת: גילי

אם כי 12 שעות שינה בגילו זה מצוין. חג שמח

אני מבינה ממך שאוכל בסדר גמור במהלך היום ולכן אם יושן ליילה שלם את לא צריכה לדאוג ,המדד הנוסף הוא ההתפתחות שלו משקל וגובה ועירנות שלו בקשר לקורנפלור את יכולה לשים על 100 סמ"ק תמ"ל 2 כפיות מטבח עם קורנפלור נמס אבל שוב את יכולה לשים פחות או לא לשים בכלל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים