תזונה לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/04/2012 | 19:30 | מאת: טלי

שלום רב, הילדה שלי בת 4 סובלת מכאבים בזמן היציאות.אין לה עצירות,אבל הקקי שלה תמיד קשה. היא מתלוננת על כאבי הבטן כמעט כל פעם כמה דקות לפני שיש לה קקי. מה יש לעשות עם זה? מה כדאי לאכול וממה להמנע? האם יש המלצה לתקופת החגים?פניתי כמה פעמים לרופא שלה אבל הוא אמר שזה חלק מהתפתחותה. תודה

אם אם בת 4 שנים (מקווה שהבנתי נכון ) את צריכה לדאוג ששותה מספיק מים ואוכלת סיבים תזונתיים כגון פירות וירקות ולחם מקמח מלא ,אמור לעזור ליציאות יותר רכות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים