תזונה- בן 3.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/03/2012 | 11:21 | מאת: יעל

שלום, בני בן 3.5 חודשים (כמעט 4), שוקל כ-6 ק"ג. עם אבחנה של ריפלוקס (ללא תרופות) לאחר פילטות רבות והשתנקויות, אחרי ניסיון כושל עם אינפאמיל AR הרופא המליץ להסמיך את האוכל עם קורנפלור. 1. האם ניתן להסמיך עם קצת אבקה של דייסת גם וגם? 2. האם ניתן להסמיך עם שיבולת שועל? מבחינת ערך תזונתי הוא טוב מהקורנפלור-לא? 3. אשמח להוראות מדויקות איך להסמיך וכמה. האם יש שיבולת שועל לתינוקות? 4. האם קורנפלור עלול לעשות עצירות, אם כן מה עושים? אני יודעת שתירס פחות מתעכל... תודה רבה רבה

לרפלוקס אם את לא נותנת אנפמיל AR את צריכה לתת קורנפלור ,את יכולה לתת מטרנה גם וגם לפי ההוראות היצרן (יש לה הרכב דליל וסמיך ) ואם לא ,את יכולה להוסיף על כל 100 סמ"ק של תמ"ל מוכן להוסיף 2 כפיות מטבח של קורנפלור נמס לשבולת שועל אין את האפקט הזה לא אמור להיות עצירות

25/03/2012 | 13:11 | מאת: אמא לשני נסיכים

את ה"גם וגם" לבקבוק מטרנה. "גם וגם" כולל בתוכו את הדייסה ואת יכולה לתת אותו כמו שהוא. את יכולה גם לקנות דייסת קורנפלור רגילה ולהסמיך את הבקבוק. עניין של נוחות.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים