תינוק לא אוכל ולא גדל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/03/2012 | 13:34 | מאת: מיכל

שלום בננו בן 10 חודשים נולד במשקל 2.5 ק"ג מעולם לא היה אכלן גדול אבל בתקופה האחרונה ממעט יותר לאכול יש ירידה בעקומות הגדילה בכל 3 מימדים (מתחת לאחוזון 3) הממדים פורפוציוניים שוקל כעת 7.2 ק"ג התפתחות פסיכומוטורית תקינה רופא המשפחה רוצה לתת הורמון גדילה האם יש מקום לפנות למרפאת אכילה? נשמח לשמוע לדעתכם בתודה

מרפאת הפרעת אכילה מיועדת לתינוקות או פעוטות שיש להם קשיי אכילה וסרבנים לאוכל אם הרופא שולך אותך לבירור אצל אנדוקרינולוג לבדוק אם יש חסר בהורמון גדילה קודם כל תעשי את הבירור על מנת לראות אם חסר לו ואם כן הוא יקבל טי פול לאחר שתסיימי בירור קודם כל תפני לרופא גסטרו לראות שאין בעיות ואם לא חסר הוארמון גדילה ובירור של רופא גסטרו תקין תפני למרפאה לבעיות אכילה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים