בעיית אכילה אצל תינוקת בת שלושה חודשיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/03/2012 | 12:41 | מאת: אור

שלו רב ביתי בת שלושה חודשים היום . מגיל חודש התקשתה לאכול רצוף. לאחר בדיקת גסטרוסקופיה נמצא כי הכול תקין ואין מה לעשות ושהזמן יעשה את שלו. מתברר כי ביתי סובלת מכאבי בטן ומגזים בזמן האוכל ,והיא מקשרת שהכאבי בטן הם מהאוכל ולכן מסרבת לאכול .הדבר יצר מצב של האכלה תמידית לאורך כול היום ,כול הזמן קצת ,ואף היא לא מצליחה לאכול את כמות האוכל שהיא אמורה לאכול ביממה 900 cc (לפי משקלה שוקלת היום 6100 נולדה 4.165.)אני מסרבת לקבל את החלטה "אין מה לעשות זה עניין של זמן"(אם בכלל)יש לי הרגשה שכך זה יהיה תמיד. אודה לעזרתך ולקבלת יעוץ ממך מה ניתן לעשות בכדי לעזור לביתי לאכול,כי חוץ מזה היא תינוקת בריאה לחלוטין חיכנית ומתפתחת יפה לגילה. תודה

לפי מה שאת מספרת לילדה שלך סביר להניח שיש בעיות אכילה ,צריך לעשות איתה סדר עם הארוחות ולא לתת כל היום לאכול אני מציעה שתפני למרפאה להפרעות אכילה בגיל הזה יש לך בכל הארץ על מנת שיעזרו לך

13/03/2012 | 13:08 | מאת: אור

תודה רבה על תשובתך האם ידוע לך כיצד זה עובד שם?איך הם בעצם עוזרים לפתור את הבעיה הזו?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים