פעוט שכל הזמן סביב אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/03/2012 | 17:34 | מאת: דפנה

היי, אנחנו משפחה אומנה לילד בן שנה וחצי,הוא נמצא אצלנו שלושה חודשים. הילד מבקש לאכול רוב הזמן. גם בגן הגננת מספרת שהוא יכול לאכול בכמויות גדולות. בסה"כ הילד חברותי, חייכן ונראה שהוא מאושר. אני מרגישה שאני חייבת להגביל אותו אחרת הוא יעלה במשקל (הוא כבר מתחיל) אבל מצד שני אני לא רוצה לגרום לו נזק נפשי, מה אני אמורה לעשות?

רצוי שיואכל לאכול ארוחות מסודרות ומזינות ואת לא צריכה להגביל אותו רק תעשי סדר כל 3 חודשים קחי אותו לטיפת חלב ותמדדי משקל וגובה על מנת לראות שהוא רצוף על עקומות גדילה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים