אוכל רק 4 ארוחות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/02/2012 | 20:57 | מאת: הילה

שלום רב, ילדי בן שנה ושמונה חודשים, מגיל שנה הפסיק לאכול מטרנה ולא מוכן לאכול שום דבר נוזלי ובטח שלא מבקבוק. היום אוכל: 08:00- יוגורט טבעי+2 כפות שיבולת שועל +חצי תפוח 11:00-חביתה/ביצה+2כפות גבינה לבנה+ פרוסת לחם+מיץ תפוז וגזר 15:00- 2 קציצות+ פתיתים(לעיתים רחוקות מוכן לאכול תוספת אחרת) 19:00-כריך עם חמאת בוטנים או אבוקדו או גבינה+עגבניה ויוגורט אני לא מספיקה להכניס לו ארוחה נוספת ואני מפחדת שהתפריט לא מספיק מאוזן כי לא מקבל תחליפי מזון(ניסיתי את כולם ואת כל הטעמים כולל שוקו). כמו כן שותה כ 400מ"ל מים האם זה מספיק?? מה לעשות? אודה על תשובתך

אוכל מצויין ומאוזן,אם את מפחדת פעם ב3 חודשים תבקשי מרופא ילדים שישקולאותו ומדוד גובה ואם הילד רציף על עקומות גדילה שלו אין לך מה לדאוג מבחינת האיכון תפריט מצויין ,יש ילדים שלא מוכנים לשתות תמ,ל בגיל הזה וזה בסדר כי אוכל בוקר וערב יוגורט

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים