תוה ושאלת הבהרה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/01/2012 | 07:08 | מאת: גילה

בריגיט תודה על התשובה המהירה. כדי להבין נכון את התפריט שהמלצת עליו : 1 כמה מל תמל ביום בסה"כ על התינוקת לאכול בגיל ובמשקל שלה? (אתמול אכלה כל היום 60 מלג תמל סהכ כל היום!! ) 2. באילו שעות, בערך, לתת את הארוחות שהמלצת עליהן? 3.האם התכונת להוסיף 2 כפיות דייסת קורנפלור לתמל? להוסיף בכל האכלה מבקבוק ? 4. מה כוללת ארוחת הפירות ומה הארוחה הבשרית? מציינת שהקטנה עדין קמה פעמים רבות בלילה כ 4- 5 פעמים ויונקת בכל פעם. המון תודה !

את חייבת לעשות סדר עם הנקה ולכן אני לא יגכולה לכתוב לך כמה תמ"ל היא צריכה לקחת הכל תלוי בדרגת שובע ורעב ב60 סמ"ק תמ"ל את יכולה לשים 2 כפיות דייסה כל 3-4 שעות להאכיל אותה בקשר לפירות : חצי בננה וחצי תפוח או חצי אגס בקשר למרק להוסיף שוק עוף או 30 גרם הודו ,תפו"א קטן ורבע גזר ורבע קישוא לבשל ולטחון :היא לא תוכל הכל ולכן לא לתת לה בכוח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים