התאומים לא אוכלים!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/01/2012 | 19:40 | מאת: יהושע

אני אבא חד הורי. גובה 158 שוקל 48 ק"ג. התורמת ביצית היתה נמוכה ממני. התאומים שלי בני שנה ו3 חודש. הילדה שוקלת 8.7 ק"ג. הילד 8 ק"ג. שניהם עם רמות ברזל נמוכות מהמינימום והבן כנראה עם טלסימיה (גם לי יש) הם מתפתחים יפה.. פעילים מאוד..תקשורתיים..אבל יש המון תסכול סביב חוסר הרצון שלהם לאכול. כל יום אני מכין להם משהו חדש ורוב מוחלט של הפעמים זה מסתיים בזה שאני אוכל הכל. האם להניח להם שיאכלו מתי וכמה שירצו? אני מאוד מתוסכל מנושא האוכל. כל השאר מבחינת התפתחות אני שמח מאוד

כן תניח להם אבל תעשה ארוחות מסודרות ותוכל איתם ,אם אתה לא תלחץעליהם הם יתחילו לאכול כל מיני מזונות שלא אכלו קודם החשוב שאתה תמשיך לאכול איתם ארוחות מסודרות בהצלחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים