בן חצי שנה לא מוכן לאכול מכפית

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/11/2011 | 22:14 | מאת: מאיה

שלום, בני בן חצי שנה החל לאכול פירות/מרק טחונים לפני כשבועיים את המרק אהב יותר. כשבוע לא מוכן לאכול את המרק / הפירות נראה לי כי לא מוכן לאכול מכפית. ניסיתי לתת לו לאכול תמ"ל עם קצת דייסה בכפית על מנת שייתרגל שוב לכפית לא מוכן בשום אופן. עשיתי הפסקה עם המרק והפירות כבר 4 ימים, פירות ניסתי שוב היום גם טחון וגם גרבר - לא מוכן בשום אופן רוצה רק בקבוק מה עושים?? אציין שבשבוע האחרון מחרחר ומשתעל מטופל האנלציה אני מאוד בלחץ מזה. אשמח לתשובה

אם חולה כעת אין טעם לעשות ניסיונות חכי כמה שבועות עם ארוחה בכפית ושוב תחזרי ,רק על מנת שהילד ירצה לאכול הוא צריך להיות רעב חכי בין ארוחה לארוחה 4 שעות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים