תינוק שחזר לאכילת תמל בלבד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/11/2011 | 10:36 | מאת: רוחמה

תינוק בן 13 חודש נולד בשבוע 33+5 .ניזון תחילה מהנקה ואחר כך בגלל רגישות מנוטרמיגן . רגיש לחלב וביצים . אהב לאכול מוצקים בחודשים הארונים . בגיל 11 חודש החל ללכת לגן ומאז חולה די הרבה. לפני מספר ימים חלה בדלקת עיניים . לפני כן דלקת אוזנים . בימים האחרונים מסרב לאכול מזון פרט לבקבוק נוטרמיגן . מה עושים ?

אם חולה בדרך כלל אין תאבון ורוצים רק בקבוק אבל אם בריא תתחילי לתת בקבוק רק בוקר וערב ובמשך היום אין לתת בקבוק ורק ארוחות מוצקות,על תוותרי כמובן שוב בתנאי שלא חולה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים