מוצקים בן 6 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/10/2011 | 20:05 | מאת: שלי

יש לי תינוק בן שישה חודשים: 1) קניתי שקדימון על מנת להוסיף לפירות, האם זה בסדר? לא ידעתי איזו שקדיה עדיפה..כמה מוסיפים? 2) איזה דייסות כדאי לתת? הבנתי ששיבולת שועל מוקדם מדי לגילו, להתחיל עם דייסות של מטרנה? להוסיף להם פרי ושקדיה? 3)עדיין לא הוספתי למרק בשר, מה מומלץ קודם להוסיף בשר או עדיף קןדם עדשים אדומות? תודה, שלי

שקדימון או שקייה את יכולה להוסיף 1-2 כפיות בפירות (השאלה אם צריך ) דייסות את יכולה קורנפלור ,אורז וכתוב לך בדייסות מטרנה מאיזה גיל אפשר לתת אותן ,יש עוד כמה דייסות תתחילי עם עוף ותתקדמי להודו /ובשר למרק

24/10/2011 | 11:36 | מאת: אסנת

אני נתתי שקדייה, נראה לי שזה אותו דבר (מאוד בריא כתוספת לפירות). דייסות מטרנה ניתן לתת מגיל 4 חודשים (אני אוהבת את הדגנים, אבל בכולן יש ברזל וויטמינים). התחלתי עם הודו נקבה - עשיר בברזל.

29/10/2011 | 22:43 | מאת: חגית

למה שיבולת שועל מוקדם לגילו? משרד הבריאות ממליץ לנצל את חלון ההזדמנויות בין גיל 4 חודשים עד ששה וחצי חודשים לכן רצוי לתת לו לטעום שיבלות שועל. אמא לתינוק בן 5 חודשים שנמצאת בשלב הטעימות.

31/10/2011 | 00:13 | מאת: כוכבי בריגי'ט

מדובר על טעימות ולא ארוחות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים