תינוקת בת שנה ושלוש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/10/2011 | 10:54 | מאת: אפרת

שלום , ביתי בת שנה ושלוש באחוזון 3 שוקלת 8.5 קילו , אוכלת כל היום 600 מ"ל תחליף נאוקייט (חלב מפורק) , מנת פרות כ - 100 גר' ומרק עם עוף וירקות וגריסים כ - 100 - 150 מ"ל ,מנסים ביצה אז קצת טועמת התחילה לאכול גם חצי מעדן וחצי פרוסת לחם עם ממרח אולם לאחר כשבועיים מסרבת לאכול מוצקים , התחילה לחזור עם המרק , ראינו שמבצבצת לה שן טוחנת האם זו יכולה להיות הסיבה , זה נמשך כבר כמעט כשבןע, היא יכולה לעבור לתחליף אחר סימלאק או מטרנה אך מסרבת וזורקת את הבקבוק , יש לי כמה שאלות : האם כמות האוכל הזו מספיקה לתינוקת בגילה , איך אפשר להעשיר את האוכל ? האם הנאוקייט לא גורם לכיבה להיות עצלה? הרי זה מזון מפורק , האם יש בעיתיות להמשך האכלה ? המון תודה

קודם כל האם עשית ניסיון חלב כי אולי היא כבר לא רגישה לחלבון פרה ותוכלי לתת תמ"ל רגיל ,תתיעצי עם הרופא ילדים שלך שנית בקשר להעשרה יש כל מיני מזונות שיכולים לעזור כמו אבוקדו ,מחמאה (כי לא אוכלת חלב ) ,טחינה ,שמנת צמחית אולי ,שמן קנולה במרק אבל שוב את צריכה ללכת לדיאטנית ילדים שתעשה לך סדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים