תינוקת בת שנה לא אוהבת לאכול ולא בולעת מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/10/2011 | 00:55 | מאת: אילנה

תינוקת שלי בת שנה, אף פעם לא אהבה לאכול, לא ביקשה אוכל, יכול לעבור 12 שעות ורק אז תהיה רעבה. בזמן אחרון שמתי לב שכאשר נותנים לה אוכל מוצק היא מחזיקה אותו בפה בשמחה, לא בולעת ואחרי זמן מסויים נחנקת ומקיאה אותו. היא לא אכלנית גדולה ולכן הנחתי שזה חוסר רצון לאכול. היא אוכלת 3-4 בקבוקים של סימילאק 180 מ"ל וקצת יוגורט, דעיסת פירות והכל בכמויות מזעריות. מה זה יכול להיות ולמי לפנות לטיפול? תודה רבה מראש.

יותר מידיי ארוך להסביר וגם לא נכון ,את צריכה הדרכה מפורטת ,מה שאני מציעה פני למרפאה להפרעות אכילה בשניידר או דנה או תל השומר או וולפסון על מנת שידריכו אותך בדיוק

18/10/2011 | 22:59 | מאת: אילנה

שלום רב, כפישאת יודעת לקבל הפנייה וטור למרפאת הפרעות רכילה יכול לקחת מספר חודשים, האם תוכלי בכל זאת בקצרה להסביר לי כמו מה זה נראה לך, תודה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים