חליטת תה לבן שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/10/2011 | 22:22 | מאת: אורית

שלום, בני בן שנתיים. ילד בריא ושמח. ינק עד גיל שנה ושלושה חודשים.ללא בעיות תזונה. יש לציין שברקע יש לו תפקודי כבד לא תקינים שנמצאים במעקב. מתוך רצון להוריד לואת שתיית החלב בבוקר (כשקם), לאחר שכבר שתה חלב לפנות בוקר, בתחלנו להציע לו חליטתתהבטעם תפוח,ללא קופאין וללא המתקה. הבחור התאהב ונראה שהתמכר-מעתה מעדיף זאת על פני החלב גם בלילה וגם בבוקר. רציתי לשאול: 1.האם יש בעיה עם שתית החליטה (גםבלילה, במקום חלב לתינוקות שהיה שותה עד כה)? 2.האם מבחינה תזונתית עדין כדאי שישתה תרכובת חלב לתינוקות? תודה וחג שמח!

בבוקר וערב הוא צריך או חלב או תמ"ל ולא חליטת תה , אם את רוצה לתת נוזל בין הארוחות תני מים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים