החלפת מזון לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/10/2011 | 07:03 | מאת: איילה

שלום רב יש לי 2 שאלות : 1. לאחרונה החלפתי מזון מאותה משפחה לתינוק בן חודש (ממטרנה רגילה למטרנה אקסטרה קאר) ושמתי לב שהתינוק התחיל לישון פחות שעות ביום . כמעט ולא יושן עד שעה 19 . האם יש קשר ? 2. האם ניתן להחליף מזון לתינוק /לנסות מזון אחר כגון ממטרנה לסימילאק והפוך ? שמעתי שזה לא כל כך טוב-מה הסיבה ? תודה

10/10/2011 | 10:17 | מאת: נעמי

לנסות להחליף. אני התחלתי למשל עם סימילאק עם הבן שלי (זה גם מה שנתנו בבי"ח במחלקת יולדות) אז גם בבית המשכתי. אבל אז אחרי שלושה שבועות בערך שמתי לב שנהיו לו גזים (אני משלבת הנקה ותמ"ל). משום מה כשעברתי למטרנה (רגילה) זה הפחית את כמות הגזים. כשהוספתי גרפווטר אז בכלל זה הקל משמעותית. אבל אצלך את אומרת הבעיה היא חוסר שינה נכון? את מבינה, לא להכל יש הסבר וכל תינוק יגיב אחרת לתמ"ל כלשהו למרות שיגידו לך שאין הבדל בינהם. בשורה התחתונה אין שום בעיה או סכנה להחליף ממטרנה לסימילאק ולהיפך. בהצלחה!

מכוון החלפת מאותה משפחה אין קשר בין התמ"ל לשינה מקוצרת יותר בקשר להחלפות בין תמ"ל,אין צורך וגם אין שום סיבה כל הזמן להחליף

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים