תינוקת בת 7 חודשים אוכלת מעט

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/10/2011 | 09:09 | מאת: יוחאי

התינוקת שלנו בת 7 חודשים זהו סדר היום שלה מבחינת אוכל: 0645 לערך בקבוק - אוכלת בקושי 60 (מ-180) 0830 לערך פירות טחונים עם קצת טחינה אוכלת 120 לערך 1030 לערך בקבוק אוכלת 100 1330 לערך מרק עוף עם ירקות טחונים אוכלת 150 לערך 1630 לערך בקבוק אוכלת 100 לערך 1930 אחרי מקלחת לערך בקבוק אוכלת 100 לערך 2300 ארוחת חלום עם דייסת 8 דגנים אוכלת 120 לערך העניין הוא שהתינוקת רזה בת 7 חודשים שוקלת 7 קילו בערך טרם נשקלנו מהשקילה האחרונה גובה 68 לערך , האם זה תקין יש משהו שאפשר להוסיף לשנות היא ממש רזה. מבחינת התפתחותית היא מתקדמת נהדר חייכנית מדברת צוחקת .

קודם כל תפתח פארים בין הארוחות ,היא גדולה תאכיל אותה כל 4 שעות,יתגכן שתעלה נפחים את יכולה להוסיף כפית שמן קנולה במרק ירקות תשקול אותה עוד חודש ואם לא עולה במשקל ,תייעץ עם הרפא ילדים שלה ויתכן שצריך ערכה של דיאטנית מומחת לתינוקות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים