תינוק בן 6 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/09/2011 | 23:58 | מאת: שני

שלום רב! התינוק שלי בן 6.5 חודשים אוכל בסביבות4-5 בקבוקי תמ?ל של 150 מ?ל. בקבוק ראשון בשמונה בבוקר כשמתעורר ואחרון בשמונה בערב לפני השינה. הוא עדיין מתעורר לפחות פעם בלילה בשביל לאכול ואני נותנת בין פעם לפעמיים בקבוק של 150מ?ל. יש לציין שהתחלתי לתת מוצקים אך הוא מעדיף פירות וגם מהם אוכל ממש מעט. שאלותיי הן; 1. האם כמות התמ? ל 150 מ?ל ומספר הבקבוקים שאוכל ביום מספיקים לו? 2. האם זה בסדר שעדיין ממשיך לקום בלילה לאכול ומה עליי לעשות כדי למנוע את זה? 3. לגבי הכנת מרק עבורו- האם הכוונה לטחון ירקות וגם עוף או שמספיק רק ירקות בשלב זה? ואם צריך עוף אז מה הכמות של העוף שצריך במנה אחת והאם צריך כל יום? תודה רבה על התשובות

מה שאת נותנ בסדר אומנם תנסי לעלות את הנפח בבקבוק של הבוקר ל180 ויראי כמה הוא אוכל בקשר ליילה טבעי שעדיין מתעורר ,תנסי להוסיף כפית קורנפלור בבקבוק של ערב בקשר לארוחה בשרית את חייבת לשים עוף או הודו הכמות היא 30 גרם (שוק עוף למשל )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים